CARDIO MED SRL
CARDIOLOGIE TARGU NEAMT

masurarea tensiunii arteriale
cardiologie

 

Consultatii cardiologice

 

Monitorizare Holter EKG

 

EKG

 

Tensiune arteriala

 

Ecocardiografie

 

Monitorizare ambulatorie tensiune arteriala 24H

 

Indice glezna brat

 

Servicii Medicale

Despre Dr. Smaranda GÂRBEA

 

Dr. Smaranda GÂRBEA

 

 

Medic specialist primar cardiolog în cadrul Spitalului Orășenesc Targu Neamț. 

 

A efectuat perioada de rezidențiat la Spitalul Clinic Fundeni sub îndrumarea unor mari personalități ale cardiologiei românești:

prof.dr. Costin CARP, prof.dr. Eduart APETREI și prof.dr. Carmen GIGHINĂ.

 

Încă de la începutul activității la Tîrgu Neamț a susținut necesitatea înființării unui compartiment de cardiologie care a avut inițial 10 paturi, în cadrul Secției de Medicină Internă, pentru ca în anul 1993 să se înființeze Secția de Cardiologie, cu 30 de paturi de spitalizare. Este mândră că are o echipă de foarte buni specialiști, medici, asistenți și personal de îngrijire. De asemenea, se mândrește cu faptul că secția a fost dotată cu aparatură modernă, iar toate categoriile de cadre medicale au participat și participă la cursuri de perfecționară medicală, având toate condițiile pentru a desfășura o activitate eficientă și pentru a presta servicii medicale de calitate.

 

Fiind conectată în permanență la cele mai noi descoperiri și studii de cardiologie pe plan mondial, în paralel cu activitatea de medic specialist primar cardiolog, militează pentru educarea preventivă a cetățenilor, subliniind cu orice prilej faptul că boala cardiovasculară este situată pe locul I ca și cauză de mortalitate în Europa, precum și o cauză majoră de dizabilitate și de scădere a calității vieții. În context, este un factor activ în conștientizarea, educarea și stimularea opiniei publice și a factorilor decizionali atât cu sprijinul mass-media, cât și prin organizarea și desfășurarea altor activități de educație și prevenție.

 

Crezul ei este că o politică sanitară reală, susținută, poate să reducă până la aproape jumătate numărul bolnavilor și deceselor datorate bolilor de inimă.

consult cardiologie

CARDIO MED 

MEDICINA - CARDIOLOGIE

CARDIO MED TARGU NEAMT
Pagini Aurii

 

PROGRAM

 

Luni - Vineri

 

h 14:00 - 18:00

 

Sambata -  Inchis

 

Duminica - Inchis

Site Web realizat si gestionat de FCR Media On Line SRL - www.paginiaurii.ro

CARDIO MED SRL
CARDIOLOGIE 
TARGU NEAMT

 

ADRESA

Str. Cuza Voda, bloc A3, 

Scara A, apart. 3

Targu Neamt ,

Cod Postal 615200,

Jud. Neamt